Privé Wellness Godendo: Geniet van de ultieme ontspanning in Boekhoute

Op zoek naar de ultieme ontspanning dichtbij Wachtebeke? Ontsnap aan de dagelijkse drukte en geniet van ultieme ontspanning bij Privé Wellness Godendo. Onze exclusieve wellnessfaciliteiten bieden de perfecte setting voor een relaxerende ervaring, dichtbij huis.


Enkele van onze faciliteiten

Bij Godendo privé wellness kun je genieten van een breed scala aan faciliteiten, waaronder:

  • Sauna: Ontspan volledig in onze sauna. Onze sauna helpt je lichaam te ontgiften en stress te verminderen.

 

  • Jacuzzi: Laat je verwennen door de bubbelende warmte van onze jacuzzi. Perfect om je spieren te ontspannen en je bloedsomloop te verbeteren.

 

  • Hamam: Ervaar de traditionele Turkse badcultuur in onze hamam. De vochtige warmte en stoom reinigen je huid en luchtwegen, terwijl je lichaam en geest volledig tot rust komen.

 

  • Infraroodcabine: Geniet van de diepe warmte die je spieren en gewrichten verlicht. Ideaal voor sporters die de spieren willen ontspannen en de kans op blessures willen verminderen.

 

  • Massagezetel: Laat je spieren volledig ontspannen met een sessie in onze massagezetel. Het bevordert de doorbloeding en helpt bij het verminderen van spierpijn.

 

  • Verfrissende douche-ervaringen: Verkoel je met onze kantelemmer met koud water, geniet van de buiten regendouche, de regendouche binnen en de waterval douche voor een ultieme verfrissing.
Arrangementen

Wij bieden verschillende arrangementen aan om aan al jouw wensen te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een wellnesservaring voor twee, een dagje ontspanning met kinderen of een wellnessarrangement met eten en drinken, bij ons ben je aan het juiste adres. Benieuwd naar onze verschillende arrangementen? Bekijk hier ons aanbod!


Klaar om te ontspannen?

Op zoek naar een last-minute wellnessarrangement of boek je liever al wat op voorhand? Bekijk hier onze boekingspagina! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Privé Wellness Godendo!