Huisregels "privé wellness godendo"

‌de accommodatie binnen is volledig rookvrij! In het buitengedeelte mag er gerookt worden.

 

‌verplicht gebruik in alle cabines van handdoeken te leggen op de banken.

het is verboden om producten toe te voegen aan de jacuzzi en hottub.

kinderen onder de 12 jaar dienen steeds onder toezicht van volwassenen te blijven.

huisdieren worden niet toegelaten wegens hygiënische redenen.

 

‌voor het in gebruik nemen van de faciliteiten dient u zich steeds eerst goed af te spoelen in één van onze douches.

 

‌make up, haargel, wax, haarlak,...... worden niet toegestaan en worden gevraagd te verwijderen voor gebruik van de accommodatie.

na 22 uur denken wij aan onze buren en wordt er rekening gehouden met geluidsoverlast.

 

‌annulatievoorwaarden: Indien u wenst te annuleren kan u dit tot 3 dagen voor de reservatiedatum. Uw voorschot kan nadien dienen voor uw volgende reservatie of u kan een bon krijgen met de waarde en is 1 jaar geldig. Voorschotten worden niet terug gestort. Bij het niet tijdig verwittigen van uw annulatie en niet kan doorverhuurd worden word uw voorschot ingehouden en dient deze als annulatie kost. Indien we uw arrangement wel kunnen doorverhuren kunt u uw voorschot tegoed gebruiken voor uw volgende boeking of als cadeaubon geldig tot 1 jaar. Bij annulatie kan er in geen elk geval beroep gedaan worden op overmacht (ziekte, staking, panne, weersomstandigheden, ongeval, file,...) Indien er niet wordt geannuleerd zal er 100% van uw verschuldigde saldo in rekening worden gebracht. Bij vroegtijdig vertrekken van de accommodatie word het volledig geboekt arrangement in rekening gebracht. Last minute aanbiedingen kunnen in geen geval meer geannuleerd worden.

bij het te laat komen van uw geboekte arrangement kunnen wij geen rekening houden. Bij het door u gehuurde periode, diend u op de bel te duwen en komen wij zo snel mogelijk om af te rekenen. Bij het laattijdig verlaten van het privé center rekenen wij €10 aan per kwartier.

extra drank uit de mini-bar kunnen afgerekend worden voor u de wellness verlaat.

"privé wellness Godendo" kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor ongevallen, lichamelijke of materiële schade, verlies van goederen of foutief gebruik van het wellness complex en zal dus ook nooit in gebreke gesteld kunnen worden. "Privé wellness godendo" zal dan ook niet verplicht zijn een schadevergoeding te betalen. 

wanneer er door u schade word aangericht in de wellness bent u verplicht de herstelling van deze beschadigingen te bekostigen wanneer door deze reden de accommodatie moet sluiten zal er door u een schadevergoeding moeten betaald worden van €600 per dag.

 

‌Het badlinnen mag niet gebruikt worden om de vloer en dergelijke op te dweilen.

 

‌Er zijn steeds badslippers ter beschikking, u mag natuurlijk ook altijd u eigen badslippers meebrengen. Gelieve deze te dragen om uitglijden te vermijden.

"privé wellness godendo kan mensen weigeren om welke reden dan ook.

op al onze rechtsverhoudingen is het Belgische recht van toepassing. Voor geschillen tussen "privé wellness godendo" en onze klanten is de rechtbank van Gent bevoegd. Tenzij er door de wet een andere rechtbank word toegewezen.

 

‌cadeaubonnen de hun vervaldatum voorbij zijn kunnen in geen enkel geval meer worden ingeruild. Klanten die voor de vervaldatum tijdig laten weten dat het niet meer lukt om te reserveren voor de vervaldatum kunnen een verlenging krijgen van 2 maanden.

 

‌Iedereen die een reservatie maakt bij "Privé wellness godendo", verklaard zich automatisch akkoord met onze huisregels.