Privé Wellness Godendo: Geniet van de ultieme ontspanning in Boekhoute

Ben je op zoek naar een ultieme ontspanningsoase in de buurt van Gent? Privé Wellness Godendo is de perfecte plek om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en te genieten van een welverdiende wellnessbeleving.


Onze faciliteiten

Bij Godendo privé wellness kun je genieten van een breed scala aan faciliteiten, waaronder:

  • Sauna: Ervaar de weldadige effecten van onze sauna op lichaam en geest. De warmte helpt je te ontgiften, stress te verminderen en je immuunsysteem te versterken.

 

  • Jacuzzi: Dompel jezelf onder in de bubbelende warmte van onze jacuzzi. Perfect om je spieren te ontspannen en je bloedsomloop te verbeteren.

 

  • Hamam: Ervaar de authentieke Turkse badcultuur in onze hamam. De vochtige warmte en stoom reinigen je huid en luchtwegen, terwijl je lichaam en geest volledig tot rust komen.

 

  • Infraroodcabine: Geniet van de diep doordringende warmte van onze infraroodcabine. Deze warmte dringt diep door in je spieren en gewrichten, waardoor pijn wordt verlicht en je herstelproces wordt bevorderd.

 

  • Massagezetel: Laat je spieren volledig ontspannen met een sessie in onze massagezetel. De diverse massageprogramma's stimuleren de doorbloeding, verlichten spierpijn en zorgen voor een ongeëvenaard gevoel van rust.

 

  • Verfrissende douche-ervaringen: Wissel af tussen warm en koud met onze kantelemmerdouche, geniet van de natuurlijke sensatie van onze regendouche binnen en buiten, of laat je verrassen door de waterval douche.


Arrangementen

Voor elk wat wils! Of je nu op zoek bent naar een romantische activiteit met z'n twee, een ontspannende dag met vrienden of familie, of een compleet wellnessarrangement met eten en drinken? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ontdek onze diverse arrangementen hier!
Klaar om te ontspannen?

Last minute een wellnessmomentje inplannen of liever op voorhand reserveren voor die speciale gelegenheid? Bekijk onze online agenda en kies het arrangement dat perfect bij jou past. We verwelkomen je graag bij Privé Wellness Godendo!